Drechtstreek jeugd te voet naar derby Papendrecht – Drechtstreek

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek jeugd te voet naar derby Papendrecht – Drechtstreek

PAPENDRECHT - Op zaterdag 18 april spelen de eerste elftallen van de v.v. Papendrecht en de v.v. Drechtstreek de returnwedstrijd van 13 december tegen elkaar op sportpark Slobbengors. Bij Papendrecht zijn de voorbereidingen natuurlijk al in volle gang en ook bij Drechtstreek wordt er al hard aan gewerkt om er een leuke middag van te maken.

Drechtstreek is van plan om met minstens 200 jeugdleden in Drechtstreek tenue naar het complex van de v.v. Papendrecht te marcheren. Startplaats is bij het gemeentehuis aan de Markt. Langs het hoofdveld van Papendrecht krijgt het blauwwitte legioen een eigen supporters vak. Vertrek van de Markt is gepland om 14.15 uur waarna men na een korte wandeling op tijd aanwezig zal zijn voor de aftrap van de wedstrijd om 15.00 uur.

De blauwwitte Drechtstreek leden worden extra gemotiveerd door een heel mooi bonusbedrag dat door een anonieme sponsor ter beschikking wordt gesteld aan de jeugdafdeling. Voor een elftal dat volledig aanwezig is, valt er nog een extra bonus te winnen. Uiteraard mogen de jeugdspelers die meelopen gratis door de toegangshekken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.