Open dagen ETS: gratis lessen volgen in april, mei en/of september

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Open dagen ETS: gratis lessen volgen in april, mei en/of september

PAPENDRECHT - De Evangelische Toerusting School in Papendrecht stelt in de maanden april en mei haar lessen open voor gasten. Geïnteresseerden kunnen  zo de lessen Oude en Nieuwe Testament vrijblijvend bezoeken en kennismaken met de ETS.

Als onderdeel van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor Bijbelonderwijs, biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een 4-jarige interkerkelijke Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Zo’n 1200 cursisten volgen de cursus. Elke maand wordt er lesgegeven over het Oude en Nieuwe Testament. In vier jaar tijd komen alle Bijbelboeken aan bod.

Ook in Papendrecht verzorgt de ETS een cursus. Op de eerste en de derde donderdag van de maand vinden de lessen plaats in De Spil aan de Stellingmolen 184. De donderdagavondles begint om 19.30 uur  en duurt tot 22.15 uur. De lessen Oude en Nieuwe Testament worden verzorgd door Karel  van Wijngaarden (OT) en Jesse van Nes en Phillian Leeflang (NT) . Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend één of meerdere lessen bij te wonen in de maanden april en mei.

De ETS wil mensen helpen om de Bijbel beter te begrijpen en te groeien in geloof. Om dit te bereiken staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo persoonlijk betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag.

Een ieder die het verlangen heeft de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toepassen, is van harte uitgenodigd om in de maanden april en mei vrijblijvend één of meerdere lessen van de ETS bij te wonen.  Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de opleiding, de cursuslocaties en data van de lessen is te vinden op de website: www.ets-cursus.nl.

Contactpersoon Papendrecht: Willemien Scherff (wpscherff@hotmail.com) (078-7502348)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.