Drukbezochte Fancy Fair in verpleeghuis De Wieken

13 april 2015 door Hennie van der Zouw
Drukbezochte Fancy Fair in verpleeghuis De Wieken

PAPENDRECHT - De Fancy Fair in verpleeghuis De Wieken in Papendrecht trok ook dit jaar weer veel bezoekers. Jong en oud snuffelden afgelopen zaterdag rond op de rommel- en boekenmarkt en genoten van diverse lekkernijen.

De opbrengst van de Fancy Fair – georganiseerd door de activiteitenbegeleiding en het Cliëntoverleg – komt ten goede aan de bewoners van De Wieken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.