Spelletjes en verkleedwedstrijd op Koningsdag bij Speeltuin De Zonnebloem

10 april 2015 door Hennie van der Zouw
Spelletjes en verkleedwedstrijd op Koningsdag bij Speeltuin De Zonnebloem

PAPENDRECHT -   Traditiegetrouw wordt op Koningsdag speeltuin De Zonnebloem geopend voor het zomerseizoen. Omdat dit jaar het koningspaar een bezoek brengt aan de Drechtsteden, start het programma om 14.00 uur. Alle kinderen van Papendrecht zijn van harte welkom om mee te doen aan onze Oud Hollandse Koningsspelen. Met een strippenkaart kunnen de kinderen alle spelletjes spelen en is er wat lekkers en drinken.

De entree van de speeltuin is op deze dag voor iedereen gratis.

Ook is er voor de kinderen is er een verkleedwedstrijd: de mooist verkleedde koning en koningin winnen een leuke prijs.

Voor de ouders is er een sjoelcompetitie met voor de winnaar een mooi gevulde boodschappentas. En natuurlijk is er een gezellig terras waar u onder het genot van een hapje en drankje gezellig kunt bijpraten terwijl de kinderen spelen.
 
’s Avonds vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom op de Koningsbingo.
 
Openingstijden:
Vanaf dinsdag 28 april tot en met vrijdag 8 mei is het vakantie en is de speeltuin meteen van maandag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur open.
 
Normale openingstijden: ma, di, do en vrij van15.30 tot 17.30 uur, maar op Woensdag van 13.30 tot 17.30 uur
 
Voor leden is een bezoek aan de speeltuin gratis. Als je geen lid bent betalen de kinderen 1 euro en de ouders 50 eurocent.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.