Lionsclub Alblasserwaard steunt Voedselbank met kerstboomactie

26 november 2007

PAPENDRECHT - Vanaf zaterdag 8 december tot en met zaterdag 22 december steekt de Lions Club Alblasserwaard-Souburgh letterlijk de handen uit de mouwen. Met een unieke Kerstboomactie wil de serviceclub fondsen werven waarvan de gehele opbrengst besteed wordt aan goede doelen.

"Ik zal mijn medemensen helpen door mee te leven met hen die leed ondervinden, door hulp te verschaffen aan zwakken en door steun te geven aan behoeftigen".
Het is de hoofddoelstelling van de Lions Club. Het is vanuit deze gedachte dat de serviceclub heeft gekozen voor de Papendrechtse Voedselbank als een van de instellingen die een deel van de opbrengst tegemoet mag zien. De Papendrechtse Voedselbank reikt mensen en gezinnen die in onze eigen Alblasserwaardse regio onder het bestaansminimum leven dagelijks een maaltijd aan. De Lions Club Alblasserwaard-Souburgh ondersteunt dit initiatief en wil dit tot uiting laten komen door een deel van de opbrengsten van de Kerstboomactie beschikbaar te stellen zodat de minderbedeelde mens in onze regio toch een prettige kerst kan worden bezorgd.

De kerstbomen die de Lions Club verkoopt zijn hiervoor speciaal gekweekt en worden dus niet uit bestaande bossen gehaald. Vanaf het bedrijfsterrein van Prefire Nederland, Kelvinring 15 in Alblasserdam zijn de kerstbomen voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop. De leden van de Lions Club zijn dagelijks in de verkoopstand aanwezig. Iedereen is welkom om een kerstboom voor het goede doel aan te schaffen van maandag tot en met woensdag vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur. Op donderdag en vrijdag is de verkoop zelfs tot 21.00 uur. Op zaterdagen kan men een kerstboom kopen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.