Herman Nieuwstraten maakt per direct deel uit van de VVD-fractie

09 april 2015 door Hennie van der Zouw
Herman Nieuwstraten maakt per direct deel uit van de VVD-fractie

PAPENDRECHT - De VVD fractie maakt bekend dat Herman Nieuwstraten (voorheen wethouder en fractievoorzitter PAB) per direct deel uit maakt van haar fractie.

Herman Nieuwstraten heeft jarenlange ervaring als wethouder en raadslid. Daarnaast heeft hij specifieke kennis van de WMO en het sociaal domein. Naast zijn ervaring en kennis, passen zijn visie en gedrevenheid binnen de VVD en leveren daarmee ook een bijdrage aan Papendrecht.

Fractievoorzitter Marius van der Valk; "Herman is een liberale Papendrechter en een welkome aanvulling binnen ons team. Samen met het college werken wij op een constructieve manier aan een liberaler Papendrecht." De VVD fractie ziet uit naar een goede en plezierige samenwerking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.