Eerste wijkwandeling van start in de Oostpolder

08 april 2015 door Hennie van der Zouw
Eerste wijkwandeling van start in de Oostpolder

PAPENDRECHT - “Ria Witte, bewoonster van de Oostpolder, had de wens om samen met andere mensen uit de wijk gezellig te wandelen” vertelt Marcel Stevens, voorzitter van het Wijkplatform Oostpolder – de Kooy. “Gezamenlijk hebben we op een avond in maart bekeken hoe we dit zouden kunnen aanpakken. Via diverse Facebookwebsites en netwerken hebben we de nodige ruchtbaarheid gegeven. Daarop kwamen diverse reacties. Sociale media zoals Facebook zijn hier ideaal voor”.

Op dinsdagavond 7 april om 19.30 uur hadden bij de MCD in de Oostpolder 12 wandelaarsters en 1 hond, Rico, zich verzameld. De leeftijd van de deelneemsters varieerden van 35 tot ca.75 jaar. Ria Witte ”Het wandeltempo zat er stevig in, maar is voor de meeste mensen goed te volgen. We hebben bijna 6 km gewandeld. Iets meer dan uur.

We willen graag op iedere 1e en 3e dinsdagavond van de maand gezamenlijk met mensen gaan wandelen. Indien de dinsdag een feestdag betreft, wordt er niet gewandeld. De volgende wandeling is weer op dinsdag 21 april om 19.30 uur. Onze wandelroutes variëren in lengte en we proberen steeds andere routes te nemen. Marcel “We zijn blij met de opkomst. De eerste keer is voor zowel de deelnemers als ons  goed bevallen. We hopen dat de volgende keer nog meer mensen mee willen wandelen. Daarnaast hopen de deelneemsters dat ook mannen mee gaan wandelen”.

Heeft u ook interesse om met ons mee te wandelen? U kunt zich bij Ria Witte aanmelden op het e-mailadres wandelenoostpolder@outlook.com. Deelname is gratis. Ook kunt u via dit e-mailadres uw vragen stellen. Woont u niet in de Oostpolder of De Kooy? Geen probleem. Of kent u vrienden of familie die graag mee willen wandelen? U bent allen van harte welkom om met ons mee te wandelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.