'Stap in de Tijdmachine' op Prins Constantijnschool explosief geopend

07 april 2015 door Hennie van der Zouw
'Stap in de Tijdmachine' op Prins Constantijnschool explosief geopend

PAPENDRECHT - Dinsdagochtend 7 april 2015 is op de Prins Constantijnschool het project ‘Stap in de Tijdmachine’ op explosieve wijze geopend.

’s Ochtends bekeken de kinderen van de school een filmpje waarin leerkrachten verkleed als professoren per toeval een tijdmachine uitvonden.

Na de pauze werd hier een toneelstukje over opgevoerd in de hal voor alle kinderen van de school. Uit de rokende tijdmachine kwam voor iedere klas het onderwerp ‘gestapt’ en zo werden de onderwerpen voor iedere klas gepresenteerd. Groep 6 werkt de komende weken bijvoorbeeld over de Watersnoodramp en groep 3 gaat naar de tijd van de Ridders.

Dinsdagavond 21 april om 18.30 wordt het project afgesloten met een kijkavond voor ouders en andere belangstellenden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.