Overweldigende deelname aan politie actie “Samen werken aan veiligheid, dat lijkt ons een eitje!”

06 april 2015
Overweldigende deelname aan politie actie “Samen werken aan veiligheid, dat lijkt ons een eitje!”

PAPENDRECHT - Op 1e Paasdag organiseerde de Papendrechtse wijkagenten Patricia Hagenaar en Frank Kwakernaak de actie “Samen werken aan veiligheid, dat lijkt ons een eitje!”  

Op tien plekken in Papendrecht waren er door de wijkagenten eieren verstopt, via hints op Twitter werd duidelijk waar de eieren lagen. Veel kinderen, soms alleen, soms met hun ouders, waren driftig op zoek naar de verstopte eieren.

Selina Otto was de eerste die het verstopte ei bij de Egelopvang in Papendrecht wist te vinden. Gedurende de actie waren de wijkagenten bij het politiebureau in Papendrecht te vinden met allerlei informatie. Kinderen konden er met een wijkagent of een politieauto op de foto en in het bureau kreeg iedereen  koffie en een chocolade-eitje.

De eerste drie kinderen die een ei inleverde bij de wijkagenten ontvingen een mooi boek over het werk bij de politie.

Wijkagent Patricia Hagenaar spreekt van een overweldigend succes, “ om tien uur ontplofte ons Twitter account, mensen gingen na het geven van de eerste aanwijzing direct op pad om te zoeken. Ruim 100 kinderen hebben enthousiast aan de zoekactie mee gedaan. Ook hebben we vaak de vraag gehad of we de actie volgend jaar ook weer willen organiseren, of dat lukt hangt van ons dienstrooster af".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.