Seizoensopening speeltuinvereniging De Wip-Wap

04 april 2015 door Hennie van der Zouw
Seizoensopening speeltuinvereniging  De Wip-Wap

PAPENDRECHT - Zaterdag 11 april opent speeltuinvereniging De Wip-Wap haar deuren weer. In samenwerking met wijkplatform Westpolder zorgen we voor een spetterende opening. Ook dit jaar hebben we leuke activiteiten. De toegang en deelname aan alle activiteiten is gratis. Er is een draaimolen, je kan je laten schminken door Miranda Schmink, heerlijk smullen van de lekkere gerechten die door de Kampvuurkok worden klaargemaakt. Clown Snoetje is van de partij. Altijd al eens een circusartiest willen zijn? Dat kan 11 april! Je leert de kneepjes tijdens de workshops die worden gegeven. En uiteraard zijn er ook de nodige versnaperingen zoals lekkere broodjes frikadel en kroket, suikerspinnen, een ruim assortiment aan snoepjes, koffie, thee en limonade.

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom want dan gaat de speeltuin open . Afgelopen jaar is door het NSGK ons een prachtige watertafel geschonken en die gaan wij deze dag om 13.30 uur officieel  openen in aanwezigheid van wethouder Joke Reuwer. Speeltuin De Wip-Wap is gevestigd aan de Tesselschadestraat 10. 
 
Vanaf maandag 13 april zijn wij open van maandag t/m zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website www.dewipwap.nl. Ook op Koningsdag zijn wij vanaf 13.00 uur open.   
 
Tot zaterdag 11 april a.s.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.