Waardeburgh opent wijkservicepunt op 15 april

02 april 2015 door Hennie van der Zouw
Waardeburgh opent wijkservicepunt op 15 april

PAPENDRECHT - Op woensdag 15 april 2015 wordt om 14.00 uur het nieuwe wijkservicepunt van Waardeburgh aan de Schoorweg nr. 4 in Papendrecht officieel en op feestelijke wijze geopend. Op dat moment wordt de nieuwe naam voor het pand bekend gemaakt. Bezoekers zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom. Die Papendörfer Musikanten zorgen voor de muzikale omlijsting. Na de openingshandeling is er een gezellig samenzijn in de nieuwe locatie. Bezoekers kunnen, onder het genot van een kopje koffie of thee met warme stroopwafel, de nieuwe locatie bekijken en informatie opdoen over de activiteiten die Waardeburgh hier organiseert.

Het wijkservicepunt is een samenwerking tussen de gemeente Papendrecht en Stichting Waardeburgh. In het wijkservicepunt aan de Schoorweg nr. 4 informeren wij senioren over zaken rondom zorg en welzijn. Daarnaast heeft het wijkservicepunt een belangrijke rol op het gebied van de ‘nieuwe zorg’.

Het wijkservicepunt biedt een aantal mogelijkheden waardoor ouderen langer thuis kunnen blijven wonen en met ondersteuning en begeleiding actief kunnen blijven in de samenleving, zoals de Seniorendagsociëteit, dagopvang voor senioren met (beginnende) dementie en andere sociëteiten gericht op ontspanning, creativiteit en ontmoeting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.