Nationale Pannenkoekdag met verse pannenkoeken in verpleeghuis De Wieken

31 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Nationale Pannenkoekdag met verse pannenkoeken in verpleeghuis De Wieken

PAPENDRECHT - De bewoners van verpleeghuis De Wieken van Rivas werden op Nationale Pannenkoekdag op vrijdag 27 maart verwend met een stapel versgebakken pannenkoeken. Leerlingen van groep 7 van de Koningin Beatrixschool kwamen langs om de Hollandse lekkernijen te bakken voor én met de bewoners.

Indien u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met Evelien Niëns via telefoonnummer (0183) 64 41 90 of via e-mailadres e.niens@rivas.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.