Weggeefhoek Papendrecht deelt 46 Jumbo verhuispakketten uit

28 maart 2015
Weggeefhoek Papendrecht deelt 46 Jumbo verhuispakketten uit

PAPENDRECHT - Weggeefhoek Papendrecht deelde vrijdagavond 46 Jumbo Verhuispakketten uit. Initiatiefnemers Wilma Erkelens, Simone Rietveld en Wilco de Keijzer reikten de pakketten samen met wethouder Jan Nathan Rozendaal en Dennis Wijnveldt, bedrijfsleider van de Jumbo, uit in de woonkamer van Bij Bosshardt aan de Staringlaan.

De pakketten zijn zegel voor zegel ingezameld door de leden van Weggeefhoek Papendrecht en inwoners van Papendrecht. In totaal zijn er bijna 2800 zegels ingezameld, wat resulteert in 46 pakketten ter waarde van 60 euro per pakket. “De brievenbus klepperde met grote regelmaat, en er waren heel wat avonden dat we met meerdere personen onderweg waren om de zegels thuis bij de mensen op te halen”, vertellen Marty Wessels en Wilco de Keijzer, beheerders van Weggeefhoek Papendrecht.

De prijswinnaars zijn vooral opgegeven door leden van de Weggeefhoek Papendrecht en een enkeling heeft zichzelf opgegeven. De Weggeefhoek noemt de 48 ontvangers van de pakketten prijswinnaars. “Onze winnaars zijn mensen die de moed niet opgeven door bijvoorbeeld ziekte of werkloosheid. Ze zetten juist door en helpen vaak zelfs nog anderen. Dat maakt hen echte winnaars!”

Tekst: Anouk Breeman - Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.