Feestelijke opening: Hallo Jumbo Westpolder

04 februari 2015
Feestelijke opening: Hallo Jumbo Westpolder

PAPENDRECHT - Woensdag 4 februari was het een groot feest in Winkelcentrum Westpolder. Na enkele weken van verbouwen en inrichten opende  filiaalmanager Dennis  Wijnveldt, klokslag negen uur, samen met medewerkers en directie, een fonkelnieuwe Jumbo Supermarkt.

Met een druk op een symbolische knop (zie video onderaan dit bericht) was de opening een feit en stroomden de klanten, nieuwsgierig, naar binnen. De supermoderne Jumbo heeft, op ruim 1700m2 winkeloppervlak,  ingespeeld op de allerlaatste consumententrends. 

Ambachtelijke aspecten krijgen veel aandacht.  Zo heeft de slagerijafdeling een  Bak&Lak-grillkast voor onder meer drumsticks , spareribs etc. De rijpingskast voor  vlees  is een blikvanger die past bij de ’malsgarantie’ die Jumbo aan haar klanten aanbiedt. Ook de visafdeling kent bijzondere specialiteiten, zo kan de klant zélf diepgevroren gamba’s en mosselen scheppen, om thuis te wokken. Kaasliefhebbers  kunnen kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 80 soorten kazen. Enkele bijzondere soorten zijn afkomstig uit de Rungis, de markthallen in Parijs. Tenslotte ziet de banketafdeling er zeer aantrekkelijk en verleidelijk uit. Hier  worden dagelijks, onder meer gesuikerde 'korstschelpen' met room en vruchten gemaakt.

De ‘Vers is écht vers garantie’ is één van de ‘Zeven  Zekerheden van Jumbo’. Dat geldt ook voor  ‘Niet tevreden, geld terug’ en ‘Bij Jumbo ben je het goedkoopst uit.’ Het zijn voorbeelden van harde garanties wat betreft kwaliteit en service, die de klanten van Jumbo bijzonder waarderen.Alle medewerkers van Jumbo hebben een opleiding in het eigen opleidingscentrum gevolgd.  Het belang van het samenwerken als een team, het samen -goed- doen, staat hoog in het vaandel.

In de nieuwe Jumbo kunnen de klanten, tijdens het winkelen, zélf de boodschappen scannen. Dat geeft inzicht. Via Jumbo.com kunnen boodschappen binnenkort (over ongeveer vier weken) besteld worden, die de klant op kan halen wanneer het hem of haar uit komt. Gemak, snelheid en service maken boodschappen doen leuker.

Jumbo is een familiebedrijf. Niet verwonderlijk dus dat Frits van Eerd, algemeen directeur (zoon van oprichter Karel van Eerd) bij de opening aanwezig was. Samen met klanten en medewerkers genoot ook hij zichtbaar van deze feestelijke gebeurtenis.
Het openingsfeestje gaat nog even door. De eerste 300 klanten worden beloond met een mooie bos bloemen en tot en met zaterdag 7  februari krijgen klanten als welkomstcadeau een gratis appeltaart bij besteding vanaf € 25,00 aan boodschappen.

Op de vraag wat het geheim is van de succesvolle Jumbo-formule antwoord Dennis Wijnveldt; "Kijk om je heen en beleef het zelf. Het is niet in een paar woorden uit te drukken. Jumbo is een uniek bedrijf, met een unieke winkelformule." De 'Jumboriaan' in hart en nieren werkt inmiddels 10 jaar bij Jumbo en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.. 


 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.