BWI zoekt gastvrije vrijwilligers die graag met mensen omgaan

26 maart 2015 door Hennie van der Zouw
BWI zoekt gastvrije vrijwilligers die graag met mensen omgaan

PAPENDRECHT - De BWI (brede welzijnsintelling) Papendrecht beheert twee gebouwen waar dagelijks activiteiten voor ouderen plaatsvinden zoals: biljarten, linedance, klaverjassen, kegelen en sjoelen. Per toerbeurt werkt een team van 30 vrijwilligers achter het buffet om onze bezoekers te voorzien van een kop koffie, thee of fris.

Voor onze beide locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die ons team op maandag wil komen versterken. Een buffetdienst loopt ’s ochtends van 9.30 – 11.30 uur en ’s middags van 13.30 - 16.30 uur en is in principe éénmaal in de twee of drie weken. In vakantieperioden of in geval van ziekte kan het voorkomen dat er vaker een beroep op u wordt gedaan. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan de bezoekers, beheert u het buffet en de daarbij behorende werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met de BWI, P.S. Gerbrandystraat 31, 078-6154741 (tijdens kantooruren).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.