Vrijwilliger gezocht voor BWI-Papendrecht

16 april 2013
Vrijwilliger gezocht voor BWI-Papendrecht

PAPENDRECHT - Voor locatie De Spil zoekt Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht) een vrijwillig(st)er, die het leuk vindt om als gastvrouw of gastheer achter het buffet te werken. De organisatie zoekt mensen voor de woensdag- en donderdagmiddag.

De buffetwerkzaamheden bestaan uit: voorzien van bezoekers van koffie, thee of frisdrank, beheren kleine kas en de voorraad, aanvullen koelkast. U bent als vrijwilliger het visitekaartje voor de gasten. Op woensdagmiddag werkt de vrijwilliger samen met een collega gastvrouw of gastheer. Op donderdagmiddag werkt hij of zij geheel zelfstandig.

We zoeken vrijwilligers die flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en het leuk vinden een praatje met mensen te maken. Roosters worden in overleg bepaald.

Over BWI-Papendrecht
Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht) organiseert dagelijks activiteiten. De activiteiten lopen uiteen van o.a. biljarten, line dance, verschillende denksporten, kegelen en handwerken en vinden plaats in de zalen van het Dienstencentrum en in dependance de Spil.

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelding, kunt u tijdens kantooruren bellen met BWI-Papendrecht (078 - 615 47 41)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.