BWI Papendrecht van start met nieuwe website

08 maart 2013
BWI Papendrecht van start met nieuwe website

PAPENDRECHT - Deze week is BWI Papendrecht (Brede Welzijnsinstelling Papendrecht) als opvolger van de SWOP (Stichting Welzijn OUderen Papendrecht) gestart.

De Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht is in tegenstelling tot de SWOP niet meer alleen gericht op ouderen, maar op alle inwoners van Papendrecht.

Karin Verlinde (directeur) legt uit:"De BWI kan u, bij die zorg voor elkaar, van dienst zijn door u aan te moedigen om uw mogelijkheden en eigen kracht zoveel mogelijk te benutten. Wij willen in het bijzonder kwetsbare burgers stimuleren om een zelfstandig leven te leiden, problemen op te lossen, maar ook om actief onderdeel te zijn (en blijven) van de samenleving.

Dat doen wij zeker niet alleen. Wij werken nauw samen met andere organisaties die in Papendrecht actief zijn. Zo wordt het mogelijk om mensen en organisaties bij elkaar te brengen".

Afgelopen week is ook de website van de BWI on-line gegaan. Deze website is ontworpen door Ton Swart Illustratiebureau en gebouwd door Bezichtig.nu Internetdiensten. Kijk voor meer informatie op www.bwi-papendrecht.nl.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.