Stichting Aap ontvangt de touwen uit de afgebroken sporthal de Laaght

25 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Stichting Aap ontvangt de touwen uit de afgebroken sporthal de Laaght

PAPENDRECHT - Dinsdag 24 maart zijn de touwen uit sporthal de Laaght in Papendrecht naar Stichting Aap gebracht. Net als vorig jaar nadat sporthal de Donck was gesloopt werd ook onlangs deze sporthal gesloopt en de touwen zijn apart gehouden voor de apen.

De touwen zijn zo ook deze keer weer zeer goed terecht gekomen. Met dank aan de mensen van de sporthallen in Papendrecht, die alles net als de vorige keer alles heel goed hebben geregeld voor Stichting Aap.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.