Jumbo Papendrecht opent Pick Up Point voor online bestellingen

25 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Jumbo Papendrecht opent Pick Up Point voor online bestellingen

PAPENDRECHT - Boodschappen eenvoudig online bestellen en snel ophalen in de winkel. Goed nieuws voor klanten van Jumbo in Papendrecht: de winkel aan de Jan van Goyenstraat 15 opent op dinsdag 31 maart een Pick Up Point voor online bestellingen. Inwoners van Papendrecht en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie in de winkel.

Dennis Wijnveldt, filiaalmanager van Jumbo Papendrecht, kijkt er naar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: “Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn.”

Ook online 7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is trots op de opening van het Pick Up Point in Papendrecht. “Geweldig dat we nu ook voor inwoners van Papendrecht online het verschil kunnen maken. Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de 7 Zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment.

Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs.” Met het Pick Up Point in Papendrecht opent Jumbo het 34e afhaalpunt voor online bestellingen in Nederland. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin. Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 16:00 uur tot 20:00 uur.

Op zaterdag is het Pick Up Point vanaf 09:00 uur geopend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.