Datacom Drechtsteden B.V. failliet verklaard

25 maart 2015
Datacom Drechtsteden B.V. failliet verklaard

PAPENDRECHT - Op dinsdag 24 maart 2015 is het Papendrechtse bedrijf Datacom Drechtsteden B.V., gevestigd aan De Biezen 22, failliet verklaard door de rechtbank Rotterdam. Hieronder vallen ook de twee bedrijven Datacom Fiber Optic B.V. en Datacom Projects B.V.

Op hun eigen website presenteert Datacom zich als volgt:
"Datacom is een enerverend dienstverlenend bedrijf in de telecommunicatie infrastructuren met tientallen jaren ervaring. Datacom is werkzaam op velerlei gebied binnen de telecommunicatie. Van telefonie-, kabeltelevisienetwerken en datasystemen tot de nieuwste vormen van glasvezeltoepassingen zoals Fiber-to-the-Home, point to point verbindingen. Ook zijn wij werkzaam op het gebied van zonnepanelen".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.