RB Casual failliet, doorstart zo goed als rond

21 januari 2015
RB Casual failliet, doorstart zo goed als rond

PAPENDRECHT - Op woensdag 20 januari 2015 heeft de rechtbank Rotterdam het faillissemant uitgesproken over Casual Clothing Company B.V.,  beter bekend als RB Casual aan de Meentpassage 27, waar ook JEANSENZO onder valt.

De winkel is echter vandaag en de komende dagen nog gewoon geopend, aangezien er hard wordt gewerkt aan een doorstart en/of overname.
De curator is mr. M.J. Noteboom.

Over RB Casual BV
De winkel levert meer dan 60 merken kleding en aanverwante artikelen uit het hogere segment voor dames en heren op een vloeroppervlakte van 1400 m². In 2007 is de winkel heropend op het nieuwe winkelcentrum de Meent.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.