Proper Alarmsystemen BV failliet verklaard

08 mei 2014

PAPENDRECHT - Op 6 mei 2014 is het Papendrechtse bedrijf Proper Alarmsystemen BV door de rechtbank Rotterdam in staat van faillissement verklaard. Het bedrijf was gevestigd aan het Achterom 8 (Achter het gemeentehuis en tegenover Zipp Mode).

Proper Alarmsystemen BV was werkzaam in installatie van alarmsystemen en videobewaking in gebouwen. Ook leverde het diensten zoals manbewaking en meldkamer. Er waren circa 15 werknemers werkzaam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.