Start werkzaamheden voetgangersbrug Burgemeester Keijzerweg

23 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Start werkzaamheden voetgangersbrug Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - De werkzaamheden aan de voetgangersbrug over de Burgemeester Keijzerweg gaan van start. De werkzaamheden vinden plaats vooruitlopend op de verdere aanpassingen rondom de ligweide van het nieuwe zwembad en het aanleggen van het parkeerterrein voor Jeugdcentrum Interval.

De werkzaamheden
De werkzaamheden aan de voetgangersbrug, aan de zijde van Basic Fit, worden gestart. De huidige afrit van deze brug wordt verwijderd. Er wordt een nieuwe afrit gerealiseerd naast de huidige brug, aan de zijde van Interval. De nieuwe afrit wordt gemaakt met betonnen stapelblokken en betontegels.

Planning
De werkzaamheden starten op maandag 23 maart 2015. Het werk wordt in één fase uitgevoerd. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om van de voetgangersbrug gebruik te maken. Er wordt gestreefd het overlast tot een minimum te beperken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.