Begin gemaakt met plaatsing Anne Frank-kastanjeboom op schoolplein OBS Anne Frank

06 maart 2015
Begin gemaakt met plaatsing Anne Frank-kastanjeboom op schoolplein OBS Anne Frank

PAPENDRECHT - Op woensdagochtend 18 maart a.s. zal de Anne Frank-kastanjeboom op het schoolplein van de obs Anne Frank in Papendrecht worden onthuld.

Zes jaar geleden werd de oude kastanjeboom bij de school weggehaald. Maar na al deze jaren van afwezigheid komt "haar" kastanjeboom weer terug op het plein! De huidige boom is nl. opgekweekt uit de enige echte Anne Frankboom uit Amsterdam door boomkwekerij Udenhout te Udenhout. Een bijzondere gebeurtenis, dus!

De leerlingen van de school zullen deze ochtend gezamenlijk een lied ten gehore brengen en de voorleeskampioenen uit de diverse groepen dragen stukjes tekst voor. Burgemeester de Bruin zal vanaf 11.30 uur tijdens het officiële gedeelte de boom onthullen. Rond 12.00 uur is het einde van de onthulling gepland. De kinderen van de school zijn dan ook "uit".

Belangstellenden zijn van harte welkom. Gezien de verwachte drukte vragen wij een ieder om op het trottoir rondom het schoolplein te blijven of achter de groepen op het plein plaats te nemen, zodat de (kleinere) kinderen van de school alles goed kunnen zien! Alvast dank.

Op de foto: Onder toeziend oog van leerlingen en leerkrachten is op donderdag 5 maart de boom geplaatst op het plein bij de Anne Frankschool (Foto's: Petra Vogel)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.