Een eigen website voor de Voedselbank

29 december 2006

PAPENDRECHT - Voedselbank papendrecht aan het Oude Veer is er nog steeds voor mensen/gezinnen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het oplossen van hun financiele problemen. Dit is in principe tijdsgebonden.

De organisatie draait op vrijwilligers. Zowel het bestuur als alle andere medewerkers. Iedereen die op welke wijze dan ook een steentje bijdraagt aan het werk van de Voedselbank, doet dit op vrijwillige basis zonder dat daar een vergoeding tegenover staat.

Sinds kort is er de eigen website. Deze is gesponsord door Bezichtig.nu internetdiensten in Papendrecht.
Hierop is meer informatie te vinden over wat de organisatie doet, voor wie en hoe hun werkwijze is. Ook kunt u zien wat de toekenningscriteria voor Voedselpakketten en kleding is.

Afgelopen weken (rond de kerstdagen) zijn er extra goed gevulde paketten afgenomen door de clienten, die op dit moment de voedselbank bezoeken. Deze hulp blijkt nog steeds maar al te hard nodig! Net als het verstrekken van kleding.

Neem zeker een kijkje op de site en laat u informeren. De website is te bereiken via www.voedselbankpapendrecht.nl

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.