Open Dag op 21 maart bij CJG met poppen- en berenconsultatiebureau

18 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Open Dag op 21 maart bij CJG met poppen- en berenconsultatiebureau

PAPENDRECHT - Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo ook het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht. Op zaterdag 21 maart is iedereen, van jong tot oud, tussen 09:00-12:00 uur van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Het programma
Om u een kijkje achter de schermen te bieden en een indruk te geven van het CJG Papendrecht, is er een informatiemarkt waarop meerdere organisaties vertegenwoordigd zijn met wie het CJG samenwerkt. Ook wordt er ieder kwartier de animatie ‘CJG 2015’ vertoond, waarmee duidelijk wordt waarvoor u bij het CJG terecht kunt. Voor de allerkleinsten draait er een poppen-/berenconsultatiebureau waar ze hun ‘kind’ kunnen laten wegen, meten en vragen kunnen stellen aan de verpleegkundige, is er een dansworkshop te volgen en kunnen er gezonde traktaties worden gemaakt.
Kortom, het belooft een interessante ochtend voor het hele gezin te worden.

Aanmelden
De Open Dag van het CJG vindt plaats op zaterdag 21 maart van 09:00-12:00 uur, in het CJG gebouw aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. Voor de informatiemarkt is aanmelden niet nodig. Om deel te kunnen nemen aan het cb voor poppen & beren is het maken van een afspraak noodzakelijk. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met het CJG via telefoonnummer 078-644 52 00. Voor deelname aan de dansworkshop en het maken van gezonde traktaties is aanmelden niet nodig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.