Mooi resultaat sponsoractie opvanghuis Moldavië

18 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Mooi resultaat sponsoractie opvanghuis Moldavië

PAPENDRECHT - De sponsoractie Weissensee van Stichting Traveling Light heeft ruim 6.000 euro opgebracht voor de afbouw van een opvanghuis in Moldavië voor meisjes en jonge vrouwen die gered zijn uit de mensenhandel.

Krijn Donk uit Papendrecht en Henk Swijnenburg uit Bleskensgraaf hebben de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk met goed succes uitgereden. Beide heren vestigden een nieuw persoonlijk record.

Krijn Donk reed de 200 km in 7 uur en 21 minuten en kwam daaarbij als 46e van de 1372 deelnemers over de finish. Henk Swijnenburg kwam binnen in een mooie tijd van 9 uur en 18 minuten.

De bouw van het opvanghuis in Moldavië is een initiatief van Johannes en Charlotte Petersen, een Deens echtpaar dat ruim twintig jaar geleden de luxe van een leven in Denemarken achterliet om in Moldavië te gaan wonen en werken onder de armen, hulpelozen, verslaafden en daklozen.

Op hun website www.pilgrims.mono.net is meer te lezen over hun humanitaire hulpverlening in het armste land van Europa. Zij werken vanuit een Christelijke levensvisie.

Stichting Traveling Light wil graag alle individuele sponsors, bedrijven en organisaties bedanken voor hun steun; de reacties waren hartverwarmend.

De stichting werd onlangs nog verrast door een nagekomen gift van boekhandel De Bouwsteen in Bleskensgraaf, waardoor het eindbedrag van 6.000 euro werd bereikt. Een bedrag dat volledig ten goede zal komen aan de afbouw en inrichting van het huis.

Vrijdagavond 20 maart aanstaande organiseert Stichting Traveling Light een gebedsavond waarin belangstellenden worden uitgenodigd om specifiek te komen bidden voor de landen van Eurpa en het Middellandse Zeegebied.

De avond wordt gehouden in Upstairs aan het Bosch 6 te Papendrecht. Er is inloop met koffie en thee vanaf 19:30 uur. Parkeren kan in de Leeuwerikstraat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.