Dames DES '72 ongeslagen kampioen

17 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Dames DES '72 ongeslagen kampioen

PAPENDRECHT - De damesselectie van handbalvereniging DES '72 sleepten afgelopen zondag het welverdiende kampioenschap binnen! In een goed gevuld sportcentrum stond de streekderby tegen de dames van Saturnus '72 uit Ridderkerk op het programma.

De eerste 15 minuten van de wedstrijd wisten de dames uit Ridderkerk het spel van de DES dames nog bij te houden. Ruststand: 7-2. In de tweede helft lieten de Papendrechtse dames zien waarom zij de terechte kampioenen zijn: verdedigend zat de boel goed dicht en aanvallend werden er mooie dingen neergezet.

De voorsprong werd verder opgebouwd en de wedstrijd eindigde in een eindstand van 23-9. Over 2 weken start voor de dames het tweede deel van de buitencompetitie waar ook nog voor de titel gestreden zal gaan worden!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.