Winkelcentrum Wilgendonk heeft eigen moestuin...

16 maart 2015
Winkelcentrum Wilgendonk heeft eigen moestuin...

PAPENDRECHT - Een ongebruikelijk gezicht... bij de ingang van de Albert Heijn in Winkelcentrum Wilgendonk staat een tafel met potjes en opkomende plantjes. De moestuintjesaktie van Albert Heijn begint letterlijk van de grond te komen.  Alles wat zorg, aandacht en liefde krijgt... groeit.  Zie ah.nl/moestuintje

De eerste tekenen van de grote verbouwing worden óók zichtbaar. Zie onderstaande foto. Binnenkort meer informatie over de grote verbouwing van het Winkelcentrum Wilgendonk.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.