246 pakken DE-koffie voor Voedselbank Papendrecht

09 maart 2015 door Hennie van der Zouw
246 pakken DE-koffie voor Voedselbank Papendrecht

PAPENDRECHT - In de maand december hebben meer dan 5.000 vrijwilligers van ruim 90 Lions Clubs in heel Nederland DE-waardepunten ingezameld. Deze actie, gecoördineerd door Lions Club Voorburg, heeft bijna 60.000.000 koffiepunten opgeleverd. Goed voor 120.000 pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland.

Maandagmiddag ontving Bert de Ruiter, voorzitter van de voedselbank Papendrecht uit handen van Renée Hassink van de Lions club Alblasserwaard, 246 pakken DE koffie.

Het bestuur, cliënten en vrijwilligers van de voedselbank bedanken iedereen voor de actie en het insturen van de waardepunten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.