Marco Wolters loopt voor de Voedselbank

12 juli 2013
Marco Wolters loopt voor de Voedselbank

PAPENDRECHT - De 40 jarige Marco Wolters laat zich, als hij dit jaar de Apeldoornse Vierdaagse loopt, sponsoren voor Stichting Merwesound, welke zich inzet voor de Voedselbank.

De Apeldoornse Vierdaagse wordt deze week van 9 t/m 12 juli gehouden. Volgens mensen die deze vierdaagse gelopen hebben, is deze veel mooier dan de alom bekende Vierdaagse van Nijmegen. De Vierdaagse van Apeldoorn heeft mooiere routes, is kleiner van opzet, en heeft daarom een veel intiemer karakter........

Marco Wolters verheugde zich dan ook op de vier dagen op de Veluwe, en hoopt met zijn initiatief een groot aantal volgers te krijgen.  

Stichting Merwesound is een stichting, die door diverse activiteiten, geld inzamelt voor een goed doel. De stichting draait geheel op enkele vrijwilligers.

   

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.