Oranje-Nassauschool overhandigt cheque aan voedselbank

23 december 2011
Oranje-Nassauschool overhandigt cheque aan voedselbank

PAPENDRECHT - Een aantal kinderen van de Oranje-Nassauschool heeft op vrijdag 23 december namens de hele school een cheque van       € 300,00 overhandigd aan Annie, de secretaris en penningmeester van Stichting Voedselbank Papendrecht.

Dit bedrag is opgehaald tijdens de collecte van de kerstviering van donderdagavond 22 december die de school hield in de Morgensterkerk. De school wilde dit jaar de naaste in de directe omgeving een hart onder de riem steken en sloot daardoor aan bij de overige acties die voor de voedselbank zijn georganiseerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.