Koelauto is een welkom geschenk voor Voedselbank Papendrecht

14 juli 2011
Koelauto is een welkom geschenk voor Voedselbank Papendrecht

PAPENDRECHT - Op donderdag 14 juli werd De Voedselbank Papendrecht door het bestuur van ‘De Vrienden van de Voedselbank Papendrecht’ verrast met een heuse koelauto.

Deze koelauto is broodnodig om bij supermarkten etc. overtollig voedsel op te halen. En zeker in de zomer is het van groot belang dit voedsel koel te kunnen vervoeren. Tot op heden haalde voorzitter Bert de Ruiter van de Voedselbank namelijk met zijn eigen auto het voedsel op.

De koelauto is mede mogelijk gemaakt door ruim 20 Papendrechtse ondernemers. Een aantal ondernemers gaf een eenmalige gift, terwijl andere ondernemers kilometers sponsoren. Voor de komende 5 jaar zijn de kilometers al financieel mogelijk gemaakt. De Opel Centrale leverde de auto met een mooie korting.
En bestuurslid Peter Deege van Van Noord Accountants zorgde ervoor dat de koelauto zonder btw-kosten en BPM kon worden aangeschaft. Al met al een mooie samenwerking van Papendrechtse ondernemers!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.