Ruud Lammers op stemmenjacht met de 'Campagne Eend'

06 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Ruud Lammers op stemmenjacht met de 'Campagne Eend'

PAPENDRECHT - Op zaterdag 7 maart, op zaterdag 14 maart en op dinsdag 17 maart zal Onafhankelijk Papendrecht met hun karakteristieke campagne eend op de Meent aanwezig zijn om campagne te voeren voor de verkiezingen van Provinciale Staten en Waterschappen op 18 maart 2015.

Ruud Lammers, lijsttrekker van Onafhankelijk Papendrecht, is kandidaat voor de Algemene Waterschapspartij. Ook is hij kandidaat voor de Provinciale Staten namens Nederland Lokaal, een samenwerkingsverband van 170 lokale partijen. Nederland Lokaal is opgericht om de lokale krachten te bundelen en ervoor te zorgen dat deze belangen ook behartigd kunnen gaan worden op provinciaal niveau. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 stemde 30% van de kiezers op een lokale partij. Op dit moment zijn de lokale partijen echter niet vertegenwoordigd in de Provinciale Staten van Zuid Holland. Nederland Lokaal vindt dat dit anders moet.

"We kleuren geen winkelcentra groen, we komen niet naar de regio in een rode dubbeldekkerbus en we beschikken niet over promotie gadgets. U kunt wél rekenen op een goed gesprek. We zijn geïnteresseerd in wat ú bezig houdt. Graag tot ziens!", aldus Lammers.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.