Getuigenoproep woninginbraak Goudsbloemstraat

06 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Getuigenoproep woninginbraak Goudsbloemstraat

PAPENDRECHT - Op woensdagavond 4 maart omstreeks 20:30 uur is er in een woning aan de Goudsbloemstraat te Papendrecht een poging inbraak gepleegd.

De politie is in de omgeving gestart met een buurtonderzoek om de dader(s) te achter halen.

Indien u nadere informatie heeft, neem dan contact op met de politie via tel nr. 0900 - 8844 u kunt ook mailen zwijndrechtse.waard@zuid-holland.politie.nl. De politie verzoekt u het volgende registratienummer te vermelden: 2015084436.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.