Nieuw zang- en schrijftalent laat op zich wachten

04 maart 2015
Nieuw zang- en schrijftalent laat op zich wachten

PAPENDRECHT -  Gezien de populariteit van televisieprogramma's als "The Voice of Holland" en "De beste singer-songwriter van Nederland" waren de verwachtingen omtrent inschrijvingen voor de door Interval, in samenwerking met Cafe De trap af,  te organiseren singer-songwriter-contest, hooggespannen.

Maar...nieuw talent laat op zich wachten. Frank de Boer van Interval: "Helaas hebben we de singer/songwriter-contest moeten cancelen. Er waren te weinig aanmeldingen."

Zie dit agendabericht

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.