Drechtstreek 1 speelt weer gelijk

02 maart 2015 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - In een behoorlijk gelijk opgaande wedstrijd haalde Drechtstreek zaterdag opnieuw een punt binnen, nu tegen het Dordtse Wieldrecht. Tijdens het de eerste halfuur van de wedstrijd had Drechstreek een licht veldoverwicht en de drang naar voren leidde ook tot het eerste doelpunt van de wedstrijd. Er werd binnen het strafschopgebied een overtreding gemaakt tegen de opgekomen Justin Blaauw die het scoren werd belet en scheidsrechter Anne Greveling legde de bal ging op de stip.

Het was Jan Abaisa die de bal hard achter doelman Michel Bezemer plaatste en daarmee de stand op 0-1 bracht. Beide ploegen hielden elkaar daarna lange tijd in evenwicht totdat aanvoerder Dennis Pallit de 1-1 kon scoren. Intussen had Ton Groffen het veld moeten verlaten met een hamstring blessure en had middenvelder Rick Sieses zijn plaats links achterin overgenomen.  Ondanks het harde werken van beide elftallen werden er weinig doelrijpe kansen gecreëerd.

In de tweede helft veranderde er weinig in het spelbeeld. In de loop van het tweede deel kwamen Ricardo Heerebrand en Joey Hakkesteeg in het veld voor Geraldo Alken en de licht geblesseerde Mark Kunst. Er ontstonden enkele dreigende situaties maar het lukte niet om door te pakken en de score op te hogen. Kort voor het eind van de wedstrijd had Joey Hakkesteeg de winnende op zijn schoen maar helaas ging zijn schot rakelings voorlangs. Zo moesten beide teams in deze open wedstrijd tevreden zijn met een punt en zo blijft de plaats op de ranglijst ongewijzigd.

Komende zaterdag speelt Drechtstreek de uitwedstrijd tegen Lombardijen. Aanvang van die wedstrijd is 14.30 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.