Grote belangstelling voor Winterfair Bij Bosshardt

21 februari 2013
Grote belangstelling voor Winterfair Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Onder grote belangstelling heeft burgemeester Kees de Bruin woensdagmiddag 20 februari ‘De Bosshardt Winterfair’ geopend. Voorafgaand aan de opening verzorgden kinderen uit de buurt een spectaculaire flashmob, daarna was het burgemeester Kees de Bruin, die na een kort welkomstwoord en met het doorknippen van een lint de winterfair opende.

Door middel van deze Winterfair probeerden wijkcentrum De Bosshardt en het Leger des Heils een brug te slaan tussen burgers en kwetsbare groepen mensen uit de wijk Westpolders. Zij wilden de beide doelgroepen op een ontspannen manier in contact met elkaar brengen, maar ook in contact met wijkcentrum 'Bij Bosshardt.'

Tijdens deze winterfair waren er allerlei activiteiten voor de kinderen en volwassenen. In wijkcentrum 'Bij Bosshardt' stond een kopje koffie klaar, in een grote tent op het terrein boden mensen uit de wijk spullen te koop aan. Kortom, wijkbewoners konden elkaar op een open en ontspannen manier ontmoeten, informatie krijgen over 'Bij Bosshardt', en op een ongedwongen wijze kennis maken met de medewerkers.

Ook waren Woonkracht10 en kraamzorg Drechtsteden vertegenwoordigd voor het geven van informatie over hun dienstpakket. De Scouting Papendrecht had een foto speurtocht uitgezet door de wijk Westpolder, ook hadden zijn een vuurton neergezet waarboven marshmallows gebakken konden worden.

Dit jaar was er weer een grote modeshow, een beautyhoek waar bezoekers van de fair een persoonlijk kleur- en stijladvies konden krijgen, een Multiculti-eetkraam, een sieraden- en make-upkraam en nog veel meer! Kortom, genoeg om een heel gezellige en inspirerende middag te beleven.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.