Tiendzone wordt mooi natuurgebied in Oostpolder

24 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Tiendzone wordt mooi natuurgebied in Oostpolder

PAPENDRECHT - Vanaf het Matena begint de herinrichting van de Tiendzone goed zichtbaar te worden. Door de aanleg van wandelpaden, bruggetjes,
duikers van schanskorven en gevarieerde groenvoorzieningen ontstaat er een mooi natuurgebied in de Oostpolder.

Door de aanleg van fiets- en wandelpaden is en blijft het niet alleen een prachtig gebied, maar krijgen inwoners meer kans om het gebied te beleven. Natuurlijk wel met respect voor het historisch waardevolle landschap dat de Tiendzone is en door de ingrepen ook in lengte van jaren zal blijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.