Zonnig Praise900 trekt veel publiek

12 april 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 april 2010 werd de 3e editie van Praise900 georganiseerd door leden uit liefst 10 verschillende kerken.  
Het hoofdprogramma was het duo Elly & Rikkert. Zij traden ’s middags op met een interactief kinderprogramma, dat zeer veel publiek trok. Hierna vertelde oud-Europees kampioen boksen en ex-drugsbaron, Joop Gottmers, zijn indrukwekkende levensverhaal.

Voor jongeren was er weer een eigen jeugdveld, waar jongeren van Jeugdkerk The Maxx, JeugdAlpha en Jongerencentrum Upstairs actief zullen zijn met een aantal spectaculaire attracties, zoals een klimtoren en een rodeostier. Op het kinderveld waren allerlei knutsel- en spelactiviteiten.
Voor de volwassenen was er weer een grote braderie met ruim 40 stands.

's Avonds waren er  optredens van DJ Tony Foxx, de Paksband, Rev22:21 en rapper Ernst van de Zaak.

Meer foto's zijn te bekijken op www.praise900.nl. Ook kan men hier een reactie achterlaten in het gastenboek.

Tentcampagne
Vanaf zondag 11 april is er 2 weken lang een grote tentcampagne in het Vondelpark.
Dagelijks zijn er evangelisatie- en genezingsdiensten onder leiding van evangelist Bert Bruinekreeft van Stichting Het Lichtpunt. De avonden beginnen om 19.30 uur. Op de zondagen is er ook om 10.00 uur een dienst.
Verder is er op donderdag 15 en 22 april om 9.00 uur een Vrouwenochtend en op woensdag 21 april 14.00 is er het Kindertheater 'Simon en Zo'. De toegang is gratis voor alle bijeenkomsten.
Kijk voor meer info op www.tentcampagne.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.