Praise900 goed bezocht ondanks matig weer

01 oktober 2007

PAPENDRECHT - Op zaterdag 29 september 2007 werd de 2e editie van Praise900 georganiseerd door 9 Papendrechtse kerken en een kerk uit Dordrecht. De locatie was wederom het Vondelpark, dat volledig was benut. Zo hadden de jongeren nu ook een eigen veld gekregen met een eigen middagprogramma.

Naar schatting hebben zo'n 6000 bezoekers het festival bezocht en dat was gezien het weer nog een behoorlijke opkomst. De organisatie was in ieder geval tevreden dat het vrijwel de gehele dag droog is gebleven. De opening werd spectaculair geopend door trommelaars van The Victory Outreach Church, die ook nog een kort rondje door Papendrecht hadden gemaakt.
Ook het Rode Kruis Papendrecht was goed vertegenwoordigd (19 vrijwilligers+1 EHBO-medewerker).

In het middagprogramma maakt Janneke Vlot met haar man en kinderen indruk door het geven van hun getuigenis. Janneke vertelde dat lichamelijke genezing van dystrofie een groot wonder was, maar haar innerlijke genezing die ze ontving nog het belangrijkste is.
Ben Ketting was het hoofdprogramma voor de kinderen en veel kinderen deden actief met hem mee bij het hoofdpodium.

's Avonds waren er optredens van Sanctified, Gospel Unlimited, Higher Purpose en Goslpel Live Experience. Maar het hoogtepunt van de avond was overduidelijk het optreden van Jeff Deyo uit de USA. Tijdens dit concert was het veld voor een groot deel gevuld en was men zichtbaar onder de indruk van de muzikale kwaliteiten en de duidelijke boodschap tussen de nummers door.


Het getuigenis van Janneke Vlot met haar man en kinderen

De jeugdtent

De prijsuitreiking bij het kindergedeelte.

Het optreden van Ben Ketting voor de kinderen

De catering verzorgd door Rien van Halen

Er waren ruim 50 stands

De orgelworkshop van André de Jager

De Time-out tent

Het avondpubliek

Jeff Deyo met band

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.