Kleuters Prins Constantijnschool naar Frittella

23 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Kleuters Prins Constantijnschool naar Frittella

PAPENDRECHT - In de kleutergroepen van de Prins Constantijnschool wordt deze weken gewerkt over het thema restaurant.
 
Daarom bezochten de kinderen dinsdag 17 februari het Papendrechtse Pannenkoekenrestaurant Frittella.  De kinderen kregen een rondleiding, leerden hoe de tafel gedekt moet worden en zagen de kok aan het werk in de keuken.
 
Als afsluiter mochten de kinderen een stuk pannenkoek proeven en kregen ze iets te drinken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.