10% korting bij Opnieuw & Co op Nationale Kringloopdag

05 oktober 2009

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 oktober wordt de Nationale Kringloopdag georganiseerd. Opnieuw & Co doet ook mee aan deze dag die landelijk wordt georganiseerd door de Branche Vereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Het doel van deze dag is om de kringloopbranche een extra impuls te geven en duidelijk te maken welke doelstellingen  kringloopbedrijven na streven. Opnieuw & Co is Hét Kringloopbedrijf van de Drechtsteden met vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.