Project wonen op de Koningin Beatrixschool ludiek geopend

11 februari 2015
Project wonen op de Koningin Beatrixschool ludiek geopend

PAPENDRECHT - Op de Kon. Beatrixschool werken alle groepen over het thema Wonen. De projectweken zijn op ludieke wijze geopend met een toneelstukje waarin Bop en Bep de Bouwer (alias juf Corrie en meester Niels) de kinderen lieten zien hoe ze het bouwen van een huis kunnen aanpakken.

De hele school werkt het onderwerp op eigen wijze uit en op donderdagavond 12 februari is er een open avond en mag iedereen komen bekijken wat er rond het thema is geleerd en gemaakt. Vanaf 18.30 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom. Het schoolkoor zorgt ondertussen voor muzikale ondersteuning.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.