Leerlingen groep 8 Beatrixschool koken voor ouderen De Wieken

31 maart 2014
Leerlingen groep 8 Beatrixschool koken voor ouderen De Wieken

PAPENDRECHT - Vrijdag 28 maart was het Nationale Pannenkoekendag! Onder het motto 'Bak mee voor ouderen!' hebben de leerlingen van groep 8 van de Koningin Beatrixschool uit Papendrecht met verpleeghuis de Wieken vele ouderen een heerlijke en gezellige lunch bezorgd.

De leerlingen hebben de tafels gedekt en heel veel pannenkoeken gebakken. Vervolgens hebben ze samen met de ouderen gegeten. Zowel de kinderen als de ouderen hebben zichtbaar genoten.

Foto: Koningin Beatrixschool

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.