Papendrecht weer een 100-jarige rijker

17 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Papendrecht weer een 100-jarige rijker

PAPENDRECHT - Maandag 16 februari bezocht burgemeester De Bruin een inwoonster van Papendrecht, mevrouw Pracht- Jessurun, die op 14 februari 100 jaar is geworden. Een bijzondere leeftijd en daarom overhandigde de burgemeester, namens de gemeente, een bloemetje.

Mevrouw Pracht-Jessurun heeft haar verjaardag zaterdag 14 februari gevierd in samenzijn met haar familie. Ze is gezegend met 3 kinderen, 6 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Tegenwoordig woont ze bij haar oudste dochter Edith en schoonzoon Herman. Mevrouw is voor haar 100-jarige leeftijd nog bijzonder vitaal en goed ter been.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.