Bouw van 6 dijkwoningen aan Westeind inmiddels begonnen

16 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Bouw van 6 dijkwoningen aan Westeind inmiddels begonnen

PAPENDRECHT - De Realisatie van de dijkwoningen aan het Westeind is afgelopen week van start gegaan.

Aan de zuidzijde van het centrum tussen de Schooldwarsstraat en het Westeind wordt het plan 'De Lage Dijcke' gerealiseerd. Het grootste gedeelte van dit plan is inmiddels klaar, en afgelopen week is de bouwer met de laatste fase begonnen: De 6 dijkwoningen aan het Westeind vormen het sluitstuk van het project.

Deze worden gebouwd tussen en naast bestaande dijkwoningen.

Informatie over het  project vindt u op www.delagedijcke.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.