Projectplan Westeind-Schooldwarsstraat aangepast

19 augustus 2010
Projectplan Westeind-Schooldwarsstraat aangepast

PAPENDRECHT - In 2008 is er een bouwvergunning verleend voor de bouw van 37 woningen in diverse woningtypologie en circa 315 m² winkelruimte op de locatie Westeind-Schooldwarsstraat.
(zie link onder voor meer informatie met foto's)

Het plangebied wordt begrensd door de Schooldwarsstraat in het noorden, Achterom in het oosten en het Westeind in het zuiden.

Het voorontwerp projectbesluit is nu gewijzigd. De wijziging voorziet in het omzetten van negen herenhuizen in achttien starterswoningen. De architectuur, projectmassa en stedenbouwkundige randvoorwaarden zijn grotendeels onaangetast gebleven.

Voordat dit aangepaste bouwplan goedgekeurd kan worden, volgt er eerst een inspraakprocudure, aangezien het plan is in strijd met het huidige bestemmingsplan ‘Centrum, na 1e herziening en 1e wijziging’.

Het voorontwerp projectbesluit Westeind-Schooldwarsstraat ligt gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis van donderdag 19 augustus tot en met 15 september 2010 of is te bekijken via de website van de gemeente Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.