Diploma-uitreiking aan leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods door Wethouder Rozendaal

13 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Diploma-uitreiking aan leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods door Wethouder Rozendaal

PAPENDRECHT - Leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods kregen woensdag 11 februari een diploma uitgereikt van wethouder Jan Nathan Rozendaal en een vertegenwoordiger van het ROC Amsterdam.

De leerlingen volgden met succes een MBO-AKA opleiding niveau 1 (AKA betekent Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent) en de meesten van hen starten binnenkort met niveau 2. Zij zijn allen werkzaam bij Inpakcentrum.nl of Pannenkoekenhuis Frittella.

Leerwerkbedrijf Combigoods biedt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op zowel werkervaring als scholing. Een groot deel van de AKA leerlingen stroomt door naar de MBO niveau 2 opleiding, die ook op locatie bij Combigoods wordt gegeven. De leerlingen zijn werkzaam bij Inpakcentrum.nl en Pannenkoekenhuis Frittella.

Foto: Diploma-uitreiking bij Frittella

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.