Da Bounce Squad in halve finale bij RTL4 programma 'Everybody dance now'

13 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Da Bounce Squad in halve finale bij RTL4 programma 'Everybody dance now'

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 13 februari is het zover. Om 20:30 staat het RTL4 programma 'Everybody dance now' geprogrammeerd. Iedereen kijken, want: .., Da Bounce Squad van dansstudio Bounce staat in de halve finale.

Ze zijn heel druk met de laatste puntjes op de i zetten van hun act, en ze zullen Papendrecht op de kaart gaan zetten. Hun vraag aan alle inwoners: 'Support en stem op ons. Onze dank is groot.'

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.